Skip to content

[Resolved] Network Wide Settings

Home Forums Obsolete: 2.0 beta Network Wide Settings

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by 5 years, 3 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #16437

    Heya,

    I’m having trouble getting network wide settings to work. Im trying to modifty the media libraries default settings. Neither default or forced settings seem to do anything, using the code below in my functions.php:

    <code>

    add_filter( ‘pp_default_options’, ‘my_pp_default_options’, 99 );
    add_filter( ‘pp_options’, ‘my_pp_options’, 99 );
    function my_pp_default_options( $def_options ) {
    $def_options[“enabled_post_types”][“events”] = true;
    $def_options[“admin_others_unattached_files”] = false;
    $def_options[“edit_others_attached_files”] = true;
    $def_options[“admin_others_attached_files”] = true;
    return $def_options;
    }

    function my_pp_options( $options ) {
    $options[“enabled_post_types”][“events”] = true;
    $options[“admin_others_unattached_files”] = false;
    $options[“edit_others_attached_files”] = true;
    $options[“admin_others_attached_files”] = true;
    return $options;
    }

    </code>

    Any guidance would be greatly appreciated – cheers 🙂

    #16442

    [ login required ]

    #16443

    [ login required ]

    #16445

    [ login required ]

    #16561

    [ login required ]

    #16562

    [ login required ]

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The forum ‘Obsolete: 2.0 beta’ is closed to new topics and replies.

Registered members have full access to Pro support forums here.

Feel free to log in or purchase a support key.